Càrrega per a particulars

Serveis integrals de càrrega per a particulars

La solució de càrrega privada claus en mà

FEDA Solucions ha desenvolupat un servei per a particulars que facilita la instal·lació de carregadors de vehicles elèctrics a casa, proposant un producte claus en mà.

Un servei personalitzat i integral que inclou la instal·lació i que eximeix als propietaris d'habitatges de les gestions tècniques directament relacionades amb la instal·lació del carregador.

 

El servei de càrrega per a particulars que més s'adapta

La nova proposta de serveis de càrrega per a particulars permet escollir entre dos tipus de lloguer de carregadors: l'Avançat i el Prèmium.

 

 

Un lloguer flexible

Un servei que preveu que les necessitats de les persones puguin canviar en qualsevol moment.

Per què un lloguer flexible?

  • Perquè et facilita la cancel·lació anticipada del contracte.
  • Perquè pots canviar de modalitat de càrrega sense cost: escull Avançat o Prèmium segons les teves necessitats (càrrega fotovoltaica, bidireccional...).

 

 

Una instal·lació a preu tancat

FEDA SOLUCIONS t’ofereix una instal·lació elèctrica a preu tancat, en funció de la distància entre la ubicació del carregador i el comptador elèctric de l’habitatge.

 

Què inclou?

  • Instal·lació d’un punt de recàrrega per a vehicle elèctric, configuració i posada en marxa de la instal·lació.
  • Instal·lació d’una línia d’alimentació des del quadre general de l'habitatge al carregador, realitzada amb tub PVC rígid, realitzada amb una línia lliure d’halògens.
  • Instal·lació d’un quadre elèctric, amb protecció magneto tèrmica, protecció diferencial classe A i protecció de sobre tensions permanents i transitòries.
  • Subministrament i instal·lació d’un sistema de balanceig de potència, incloent hi la línia de connexió necessària entre carregador i sistema de balanceig.
  • Lliurament del butlletí elèctric de baixa tensió visat i segellat per indústria per a legalitzar la instal·lació.

 

Els beneficis de la càrrega intel·ligent

     

 

Informació contractual d'interès:
El lloguer no inclou manteniment correctiu o gestió d’avaries.
FEDA Solucions s’encarrega únicament de la gestió de garantia.
El client és responsable del custodi del dispositiu i dels seus desperfectes. En cas de destrucció parcial o total, el client haurà d’abonar el valor residual definit com el 50 de les quotes pendents fins al 5è aniversari del contracte.
La cancel·lació anticipada comportarà la restitució del carregador i el pagament d’una penalització de cancel·lació de dues mensualitats.
El lloguer no inclou manteniment correctiu o gestió d’avaries FEDA Solucions s’encarrega únicament de la gestió de garantia.
Es prohibeix el subarrendament del dispositiu, però el client podrà canviar de modalitats de càrrega sense penalitzacions.

Enllaços tècnics

Condicions generals de serveis de càrrega privada.

Especificacions tècniques Wallbox.

Especificacions tècniques Evus.

 

Contacte

Per a qualsevol dubte o aclariment ens pots contactar al correu electrònic .

Suma't a la revolució de la càrrega elèctrica!