Funcionalitats

L'APP de mobilitat sostenible

No tenen capa, però salven al món. No tenen superpoders, però el futur és a les seves mans. Tu també pots ser heroi amb MOU_T_B, l'app de mobilitat sostenible de FEDA que et permetrà consultar el millor itinerari i tots els horaris per moure't en transport públic o vehicle elèctric.

Si encara no l'has descarregada, et donem 6 motius perquè ho facis:

1. Perquè no arribis tard
Tindràs informació en temps real del transport públic. Podràs consultar l'hora prevista d'arribada de l'autobús, el temps que triga a fer un determinat trajecte, i així podràs organitzar la teva hora de sortida per arribar puntual a les teves cites.

2. Per trobar la millor combinació
Podràs consultar la millor combinació per anar d'un punt a un altre del país. L'aplicació et proposa la millor combinació de transports, el recorregut a fer a peu o en autobús i calcula el temps que trigaràs a anar d'un lloc a un altre.

3. Per comprar els teus tiquets i abonaments de forma fàcil i còmoda
Si tens l'abonament de bus lliure el podras fer servir amb l'aplicació i si has de comprar tiquets, abonaments mensuals o targetes T10, T20 o T40, també ho podràs fer amb MOU_T_B. Sense desplaçar-te i de forma fàcil i segura.

4. Perquè fomenta una mobilitat més sostenible
El planeta que ens quedarà depèn dels nostres hàbits i costums sostenibles. Si ens desplacem a peu, en transport públic o en vehicle elèctric, contribuïm a reduir les emissions de CO₂ i a tenir cura del nostre planeta.

5. Perquè seràs un heroi o heroïna urbans
El canvi només serà possible si tots en formem part. MOU_T_B és l'app que facilitarà la presa de decisions i el canvi d'hàbits cap a una mobilitat més sostenible. Però els veritables actors del canvi són les persones. Si apostes per una mobilitat més sostenible, ajudes el planeta i et convertiràs en un heroi o heroïna urbans.

6. Perquè és gratuïta
No et suposarà cap cost afegit. Els preus dels abonaments són els mateixos que a les concessionàries i l'únic objectiu de l'aplicació és facilitar-te la mobilitat.

Novetats de l'APP, noves funcionalitats

Els herois urbans prenen els carrers, amb més superpoders que mai.

Perquè ara, és encara més fàcil moure't per Andorra de manera sostenible.

Amb l'app MOU_T_B ja pots gaudir de noves funcionalitats que et permetran mou-te de manera més sostenible.

 

Compra el teu abonament gratuït a través de l'app. Una iniciativa que consisteix a subvencionar la totalitat de l'import dels abonaments mensuals per als residents amb viatges gratuïts i il·limitats a les Línies de Transport Nacional Regular de Viatgers.. 

Compra els teus bitllets i targetes de viatge només amb un clic.

Consulta l'estat de les estacions de Cicland en el mapa de l'APP.

 

I recorda, la teva opinió és important per seguir millorant! Si ets usuari de l'app, pots enviar-nos suggeriments o qualsevol incidència a moutb@fedasolucions.ad.

Consulteu en aquest enllaç les preguntes freqüents del Mou_T_B.

https://www.fedasolucions.ad/appintern/faqs-ca/

Descobreix totes les funcionalitats de l'APP a les botigues de Apple Store i de Google Play.

Descarrega-la ja i suma't al club dels #heroisurbans.

 

 

POPUP 1

 

 

 

 

POPUP 2

 

El canvi només serà possible si tots en formem part. MOU_T_B és l'app que ha creat de FEDA Solucions i que facilitarà la presa de decisions i el canvi d’hàbits cap a una mobilitat més sostenible. Però els veritables actors del canvi són les persones.  

Persones que creuen que el canvi és possible i fan el que està a les seves mans per a un món més sostenible. Persones que, en el seu dia a dia, agafen l’autobús, van en bicicleta o en cotxe elèctric. Persones que fan real el canvi.


   HEROIS del canvi.
   HEROIS urbans.

 

Uneix-te al club dels

#heroisurbans