Servei fotovoltaic

El nostre compromís amb les energies renovables

L'energia solar és una de les energies renovables amb més creixement en tot el món per tal de contribuir a un creixement ordenat d'aquesta font renovable. En aquest context, FEDA Solucions desenvolupa un servei de plaques solars clau en mà que busca optimitzar l'autoconsum.

Conscients de la necessitat de desenvolupar les instal·lacions que aprofitin aquesta font renovable al país, oferim un servei integral en col·laboració amb les empreses instal·ladores del país.

Amb aquesta iniciativa ens alineem amb els objectius de producció amb fonts renovables que fixa la Llei d'impuls de la transició energètica i del canvi climàtic. 

Tota la informació del servei fotovoltaic de FEDA Solucions

  1.  A qui està dirigit?
  2. Què inclou el servei?
  3. L'energia solar suma 
  4. M'interessa

A qui està dirigit?

Si tens d'una coberta de més de 100 m², ets empresa o un edifici gestionat per una comunitat, suma't als avantatges de l'energia solar.

Si el teu edifici disposa d'una coberta orientada al sud/sud-oest i té unes potències de més de 20 kWp, no t'ho pensis i instal·la't plaques solars, nosaltres t'assessorem en tot el procés. Consulta aquí el potencial solar de la teva coberta.

 

 

Què inclou el servei?

 

1 - Estudi personalitzat 

Amb l’objectiu d’assolir una transició energètica ordenada i sostenible que prioritzi el millor ús de les fonts d'energia renovables, et proposem la possibilitat de realitzar un estudi energètic.

L'estudi que oferim té com a finalitat analitzar el teu perfil energètic actual i determinar les pautes d’autoconsum, per definir el dimensionament òptim per a una instal·lació fotovoltaica que s'adapti a la teva demanda d’energia.

Aquest estudi serà l'eina fonamental per establir el cost estimatiu de la teva instal·lació i del seu manteniment, proporcionant una visió clara dels beneficis econòmics i ambientals que et pot aportar.

2 - Prioritzem l'autoconsum

Gràcies a l’anàlisi del teu perfil energètic podem definir la potència ideal per maximitzar l’autoconsum de la teva instal·lació. 

L'autoconsum és una solució òptima que et dona una sèrie d'avantatges que en el context actual de fluctuació dels preus de l'energia s'ha de tenir en compte.

No només et permet reduir la teva factura d'electricitat, però també ser més rendible energèticament. Generar la teva pròpia energia amb la instal·lació de plaques solars és la millor manera d'invertir, ja que pots estalviar fins a tres vegades el cost de la inversió, sense oblidar els ajuts que et proporciona el Pla engega. 

L'autoconsum és una oportunitat per aconseguir una major independència del mercat energètic reduint la importació, i augmentant així la nostra sobirania energètica com a país.

3 - Supervisió integral

Es tracta d'un servei amb instal·lació i manteniment subcontractat a instal·ladors del país, experts en fotovoltaica, però sota la supervisió de FEDA Solucions, un servei integral, des de la instal·lació fins al manteniment, oferint així un producte claus en mà, on pots gaudir d'un seguiment integral des de l'inici fins al final del projecte.


4 - Manteniment correctiu i preventiu

Disposem d'un estoc de materials per assegurar-te una resposta ràpida davant de qualsevol avaria que pugui sorgir en la teva instal·lació.

Servei de manteniment inclòs: el manteniment preventiu inclou una revisió anual de la connexió i de la neteja de la teva instal·lació fotovoltaica abans de la temporada de màxima producció. 

Servei de manteniment fora de contracte: les reparacions no estan incloses en el servei, per tant, et presentarem un pressupost validat per FEDA Solucions, que hauràs de validar perquè sigui efectiu.

 

L'energia solar suma

 

Amb aquesta iniciativa, aspirem a fomentar el creixement responsable de l’energia fotovoltaica, proporcionant-te alternatives energètiques innovadores i adaptades a les teves necessitats.

  

M'interessa

Posa't en contacte amb nosaltres avui mateix, a .

T'acompanyarem en tot el procès, amb un suport integral i una resposta àgil en el manteniment, amb l'objectiu de reduir la dependència energètica de la teva empresa o edifici.