Càrrega pública

OPCIONS DE RECÀRREGA

 Us informem que FEDA Solucions comença a aplicar noves tarifes de càrrega de vehicles elèctrics a la via pública, i que s’ha previst un descompte per als clients que tenen targeta de recàrrega de FEDA Solucions del 33% per als carregadors de càrrega accelerada i del 50% pels que són de càrrega ràpida. 

Aquesta s'entrega directament a les nostres oficines d'Encamp o d'Andorra la Vella. Li recordem que els horaris de les nostres oficines son de dilluns a divendres de les 8.15 a 16.15 hores, i els divendres de 8.15 a 14.30 hores. Durant els mesos de juliol i d’agost obrim de dilluns a divendres de 8.00 a 14.30 hores. 

Telèfon: (+376) 73 91 91

Correu electrònic: atencio_client@feda.ad

És necessari presentar el document d'identitat del client, amb la fitxa tècnica del vehicle o carta groga i 5 € (efectiu o targeta) en concepte de dipòsit d'aquest.

 

Icona targeta

 

Recarregueu

 

CARREGADORS A LA VIA PÚBLICA

El cotxe elèctric està pensat per sortir de casa amb la bateria al 100%, igual que faríeu amb un telèfon mòbil. En cas que sigueu fora de casa i us estigueu quedant sense bateria, FEDA Solucions ha desplegat i continua ampliant una xarxa de punts de recàrrega de suport. Hi ha borns de recàrrega accelerada, que en 2 hores donen una autonomia d’uns 100 quilòmetres. També hi ha punts de recàrrega ràpida, que omplen la bateria fins al 80% en mitja hora.

Aquests carregadors s’activen amb una targeta de recàrrega distribuïda per FEDA a totes les persones usuàries de vehicles elèctrics que ho demanin. La targeta de recàrrega es pot obtenir a les oficines de FEDA, on també podreu sol·licitar les targetes d'Electromaps, que donen accés a la xarxa internacional de carregadors.

Les noves tarifes aplicades a partir del 01/08/2022 tindran comptatge per minuts. Trobareu el detall a les Condicions de Servei i quadre de preus.

 
Per als carregadors de càrrega accelerada de 22 kW:

  • Tarifa per als clients amb targeta nacional de FEDA Solucions (33% de descompte respecte al preu públic inclòs): 4 €/h.
  • Tarifa per als clients amb targeta internacional d'Electromaps: 5,50 €/h.
  • Tarifa turista, accés amb codi QR: 6 €/h.
Per als carregadors de càrrega ràpida de 50 kW:

  • Tarifa per als clients amb targeta nacional de FEDA Solucions (50% de descompte respecte al preu públic inclòs)7,50 €/h.
  • Tarifa per als clients amb targeta internacional d'Electromaps: 11 €/h.
  • Tarifa turística accés amb codi QR: 15 €/h.

 

Per activar els carregadors només cal:

- Passar el clauer per sota de la pantalla.

- Triar un dels dos endolls.

- Connectar-hi el cotxe amb el vostre cable.

- Tancar la tapeta del carregador.

- La pantalla del born de recàrrega us donarà indicacions en tot moment sobre el procés. És molt important que porteu vosaltres el cable de connexió.

 

Un cop la recàrrega hagi acabat, haureu de:

- Passar el clauer pel sensor per desbloquejar l’endoll.

- Desconnectar l’endoll del cotxe i del carregador.

- Tancar la tapeta del carregador.

 

Podeu consultar la ubicació d’aquests punts, el tipus de recàrrega que ofereixen i la disponibilitat al web https://feda.electromaps.com/driver_portal/map.

També hi podreu monitorar el consum elèctric del vehicle.

 

Mapa d’estacions al Principat

 

Si voleu trobar més informació sobre els punts de càrrega d'Andorra i d'arreu del món, podeu fer-ho als webs següents:

www.openchargemap.org

www.electromaps.com

www.chargemap.com

 

Díptic de recàrrega a la via pública