Actualització tècnica Mou_T_B

 

 

Els usuaris d’Android amb les versions 13 o 14 del sistema operatiu no podran descarregar l’app Mou_T_B fins a finals d’any si no la tenen ja instal·lada. El motiu és una actualització tècnica que afecta els dispositius més nous d’Android i que no estarà conclosa fins al desembre. Així, els usuaris que tinguin ja instal·lada l’app podran continuar utilitzant-la sense cap inconvenient però els que l’hagin d’instal·lar per primer cop no la tindran disponible al Play Store de Google (una limitació que afecta només als usuaris de les versions 13 o 14 d’Android, les més recents).

Des de la iniciativa de mitjans del 2022 on es va comunicar la gratuïtat del transport públic, l'app Mou_T_B és un dels mitjans per obtenir aquest abonament gratuït.
Una iniciativa que es va posar en marxa amb l'objectiu de fomentar l'ús del transport públic, lluitar contra el canvi climàtic i ajudar a augmentar el poder adquisitiu de la ciutadania després de la pandèmia i la pujada de preus.

Avui ja són 13.500 persones les que tenen descarregada l'app Mou_T_B als seus dispositius mòbil, és a dir que han obert l'aplicació com a mínim una vegada al mes. Amb 9.052 usuaris actius sistema operatiu Android i 4.505 usuaris amb iOS.

Una de les característiques de la plataforma de mobilitat Mou_T_B ha estat el seu component d'app evolutiva. En l'actualitat, s'estan fent millores tècniques de l'app per respondre a les necessitats dels usuaris. Aquesta situació és transitòria.