Què és Mou-te?

L'app de mobilitat sostenible

Tenir una estona més per compartir amb qui vulguis, arribar a l'hora a la cita que tenies o gaudir del viatge amb un bon llibre són algunes de les #històriesquotidianes que existeixen en el transport públic. Tu també pots escriure la teva història amb Mou-te, l'app de mobilitat sostenible de FEDA que et permetrà consultar el millor itinerari i tots els horaris per moure't en transport públic o vehicle elèctric.

Descarrega-la ja i explica'ns les teves #HistòriesQuotidianes

    

 

 

Les mateixes funcionalitats que a l'app, ara també en versió web.

Si encara no l'has descarregada, et donem 6 motius perquè ho facis:

1. Perquè no arribis tard
Tindràs informació en temps real del transport públic. Podràs consultar l'hora prevista d'arribada de l'autobús, el temps que triga a fer un determinat trajecte, i així podràs organitzar la teva hora de sortida per arribar puntual a les teves cites. 

2. Per trobar la millor combinació
Podràs consultar la millor combinació per anar d'un punt a un altre del país. L'aplicació et proposa la millor combinació de transports, el recorregut a fer a peu, en autobús i fins i tot en bicicleta per tal que puguis calcular el temps que trigaràs a anar d'un lloc a un altre.

3. Per comprar els teus tiquets i abonaments de forma fàcil i còmoda
Si tens l'abonament de bus lliure el podràs fer servir amb l'aplicació i si has de comprar tiquets, abonaments mensuals o targetes T10, T20 o T40, també ho podràs fer amb Mou-te. Sense desplaçar-te i de forma fàcil i segura.

4. Perquè fomenta una mobilitat més sostenible
El planeta que ens quedarà depèn dels nostres hàbits i costums sostenibles. Si ens desplacem a peu, en transport públic o en vehicle elèctric, contribuïm a reduir les emissions de CO₂ i a tenir-ne cura.

5. Perquè tu també pots tenir la teva història
El canvi només serà possible si tots en formem part. Mou-te és l'app que facilitarà la presa de decisions i el canvi d'hàbits cap a una mobilitat més sostenible. Però els veritables actors del canvi són les persones. La mobilitat sostenible et permet guanyar temps i poder gaudir de cada instant i viure les teves #històriesquotidianes al màxim.

6. Perquè és gratuïta
No et suposarà cap cost afegit. Els preus dels abonaments són els mateixos que a les concessionàries i l'únic objectiu de l'aplicació és facilitar-te la mobilitat.

Novetats de l'aplicació, noves funcionalitats

A cada marquesina hi ha una història quotidiana. Una persona que guanya temps al rellotge per esprémer el seu dia. 

Perquè ara és encara més fàcil moure't per Andorra de manera sostenible.

Amb l'app Mou-te ja pots gaudir de noves funcionalitats que et permetran fer-ho.

  • Utilitza el teu abonament gratuït de resident de les línies de transport públic a través de l'app amb QR, sense necessitat de portar cap targeta.
  • Compra altres bitllets i abonaments de viatge només amb un clic.
  • Consulta l'estat de les estacions de Cicland, els punts de recàrrega elèctrica o serveis associats com el bus a demanda, L'Uclic, d'Encamp i Canillo.

I recorda, la teva opinió és important per continuar millorant! Si ets usuari de l'aplicació, pots enviar-nos suggeriments o qualsevol incidència a moute@fedasolucions.ad.

Consulteu en aquest enllaç les preguntes freqüents de Mou-te.

https://www.fedasolucions.ad/appintern/faqs-ca/

 

 

 

El canvi només serà possible si tots en formem part. Mou-te és l'app que ha creat de FEDA Solucions i que facilitarà la presa de decisions i el canvi d’hàbits cap a una mobilitat més sostenible. Però els veritables actors del canvi són les persones.  

Persones que creuen que el canvi és possible i fan el que està a les seves mans per a un món més sostenible. Persones que, en el seu dia a dia, agafen l’autobús, van en bicicleta o en cotxe elèctric i que fan real el canvi, decidint guanyar temps al rellotge.


   Persones que canvien.
   Persones que escriuen les seves històries.

 

Uneix-te al club de les

#històriesquotidianes